Grupa Buburuzelor. Grupa mare G.P.N.17

Grupa Buburuzelor. Grupa mare G.P.N.17

Grupa Buburuzelor. Grupa mare G.P.N.17Grădinița cu Program Normal Nr.17
GRUPA MARE / GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR.17

„Atunci când încercăm să ne instruim copiii despre totul din viață, ei ne învață ce este viața.”
(Angela Schwindt)

 

Despre…o educatoare și o grupă de…buburuze…
Preșcolarii acestei grupe sunt mereu în mișcare, plini de entuziasm și harnici.
Sala de grupă este un loc unde copiii se simt acasă, având la dispoziție un spațiu adecvat vârstei, cu centre de interes dotate, jucării bine alese, din materiale de calitate. Este locul unde și-ar lăsa fiecare părinte copilul știindu-l în siguranță, ocrotit, iubit și educat.

Pentru orice educatoare și orice părinte, a vedea că un copil vine la grădiniță cu plăcere este nu doar o bucurie, ci și o confirmare a faptului că educatoarea și mediul grădiniței îi oferă copilului siguranță, plăcere și interes.

Prin activitățile instructiv-educative pe care le desfășurăm cu grupa se urmărește dezvoltarea nivelului intelectual, stimularea interacțiunilor socio-afective între copii, dezvoltarea imaginației, îmbogățirea vocabularului cu noi cuvinte și expresii, stimularea interesului pentru frumosul din artă.

Ne propunem pentru copiii dumneavoastră, dezvoltarea unor abilități precum a avea inițiativă, asumarea responsabilității, luarea deciziilor pentru ei înșiși, comunicarea eficientă. De asemenea urmărim dezvoltarea unor calități cum ar fi: onestitatea, cooperarea, responsabilitatea, curajul, respectul, încrederea în sine, stima de sine și autodisciplina. Noi, grupa „Buburuzele”, poposim zi de zi, clipă de clipă în lumea minunată a cunoașterii. Mămăruțele prietenoase, vesele și jucăușe sunt mereu curioase și pline de entuziasm.