Grupa Florilor

Grupa Florilor

„Nu ce faci tu pentru copilul tău, ci ce l-ai învăţat pe el
să facă pentru el, asta îl va ajuta să fie un om împlinit”
Ann Lauders

Fiecare grupă de copii din grădiniţă are un nume distinctiv. Ne-am gândit că este potrivit ca una dintre acestea să fie denumită „GRUPA FLORILOR”.
De ce? Deoarece florile sunt mereu admirate, sunt viu colorate, sunt gingașe, sunt firave şi înmiresmate.

Putem spune că am realizat un minunat buchet de flori multicolore, format din trandafiri catifelaţi şi garofiţe parfumate.
Dimineaţa se trezesc din somn, apoi se îndreapta cu paşi repezi şi graţioşi spre grădiniţă, locul unde răspândesc mirosul lor îmbietor.

Sunt frumoşi, harnici, deştepţi, talentaţi şi sigur că mai putem adăuga multe trăsături pozitive…, dar vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiţi în timp.
Suntem mândri de numele pe care-l avem şi cu care ne prezentăm la activităţile noastre zilnice sau la oricare eveniment.

Suntem convinşi că această denumire a grupei ne caracterizează deoarece florile au menirea de a înfrumuseţa viaţa omului, nu doar casa şi grădina, reuşind să creeze bună dispoziţie și admirație.
Acestea simbolizează dragostea, prietenia, ne înveselesc şi ne încântă prin culoare şi delicateţe, au efect pozitiv asupra stării emoţionale.

Suntem convinse că aceste flori minunate din grădiniţa noastră vor deveni oameni care se vor bucura de stimă, că vor şti să aprecieze şi să fie apreciaţi, să respecte şi să fie respectaţi, vor avea succes în viaţă!
Dorim ca drumul pe care îl urmează să fie presărat cu flori, iar treptele pe care le urcă să ajungă pe cele mai înalte culmi!

Educatoare: Oltean Rozina
Sbârciu Delia