Grupa Fluturașilor~mică~G.P.N. 17 Bistrița

Motto grupa mică ,,Fluturașii”-Grădinița cu Program Normal Nr.17:

 

,,Copiii sunt ca fluturii care zboară în văzduh. Unii se înalță mai sus ca alții, însă fiecare zboară cât de bine poate. De ce să-i compari între ei? Fiecare este diferit. Fiecare este special. Fiecare este frumos.”

 

Grupa mică reprezintă o oportunitate de dezvoltare precoce pentru cei mici, punând accent pe interacțiunea personalizată și stimularea fiecărui copil în funcție de nevoile sale individuale. Oferta educațională include activități de învățare prin joacă, dezvoltarea abilităților sociale și emoționale, precum și pregătirea pentru etapele următoare ale învățământului. Educatoarea și spațiul adaptat nevoilor copiilor asigură un mediu sigur pentru prima lor experiență școlară.

 

Grupa „Fluturașilor” este formată din copii atenți și voioși care sunt dornici să descopere tainele lumii în care se află.
Importanța valorilor precum prietenia, responsabilitatea și comunicarea sănătoasă sunt încurajate și integrate în rutina zilnică, contribuind la formarea unei baze solide pentru dezvoltarea ulterioară a copiilor.

 

La nivelul grădiniței se desfășoară diverse activități derulate împreună cu părinții și cu autoritățile locale, avem parteneriate și proiecte educaționale la care participăm, precum și diferite concursuri cu lucrări ale copiilor ( Exploratori în lumea emoțiilor), efectuăm vizite în diverse locații interesante și instructive pentru copii (Școala Verde, Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” Bistrița) , desfășurăm multiple acțiuni cu temă ecologică.

Ne propunem pentru copiii dumneavoastră, dezvoltarea unor abilități precum asumarea responsabilității, luarea deciziilor pentru ei înșiși sau comunicarea eficientă. De asemenea urmărim dezvoltarea unor calități cum ar fi : onestitatea, cooperarea, responsabilitatea, curajul, respectul, încrederea în sine, stima de sine și autodisciplina.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG SĂ TRECEȚI PRAGUL GRUPEI NOASTRE!